tisdag 15 maj 2012

Rabarberkräm

Jag vet att det vart lite glest mellan inläggen men det blir så ibland tyvärr..
Jag hoppas att kunna kompensera det med receptet på min fantastiskt goda rabarberkräm om jag får säga det själv :)
Det är så lätt att göra & sååååå gott att äta!
Jag serverar alltid min kräm med kall mjölk...
Recept ca 2 personer:
250 g rabarber skurna i ca 1 cm tjocka bitar
0.75 dl socker
2 dl vatten
1/2 tsk vaniljpulver
1 krm kanel
Koka upp allt & låt småputtra i ca 5 min
(el tills rabarbern "kokat sönder")

Rör ner drygt 1 msk potatismjöl som du blandat ut med lite vatten & dra åt sidan när du ser de första bubblorna.
Klart!

Personligen tycker jag att den är godast att äta lite  ljummen med iskall mjölk, men iskall kräm med iskall mjölk är också väldigt väldigt gott ;)
Kram, Sanja

3 kommentarer:

  1. åh härlígt,så friskt med rabarber,o så gott med kall mjölk,så ja äter me

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag instämmer helt, speciellt framåt kvällen i tv soffan.. mmm muums :)

      Radera
  2. En riktigt god somrig dessert =)
    Mums!

    SvaraRadera