tag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post8015070617646444483..comments2024-01-14T14:35:58.002+01:00Comments on Bakakuten: Söt marängtårta med syrliga hallonBakakutenhttp://www.blogger.com/profile/08083610157083272922noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-13091602288670359292012-07-11T22:13:57.614+02:002012-07-11T22:13:57.614+02:00Tack för snabbt svar, den här tårtan kommer att bl...Tack för snabbt svar, den här tårtan kommer att bli en ny favorit i familjen, det lovar jag! =) Tack det samma // Mvh.LottaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-13344712784638112942012-07-11T16:53:01.563+02:002012-07-11T16:53:01.563+02:00Hej Lotta! Vad kul att du äntligen funnit receptet...Hej Lotta! Vad kul att du äntligen funnit receptet, håller med om att den är fantastiskt god! ;)<br />Det är inte riktigt samma sak som rispuffar utan precis som du säger så blir de lite "knastriga" & "knäckiga".<br />Bottnarna har jag aldrig frusit in så jag kan inte svara dig med 100% säkerhet men jag TROR inte att de skulle bli så bra, då kondens säkert skulle bildas under upptining & förstöra marängen...<br />Personligen tycker jag att tårtan blir godast om man lägger ihop den dagen innan så den får gotta till sig lite men blir inte mjuk på så sätt att tårtan skulle ses som förstörd ;)<br />Önskar dig en fin sommar!<br />Mvh SanjaBakakutenhttps://www.blogger.com/profile/08083610157083272922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-58687526225288002002012-07-09T21:37:45.021+02:002012-07-09T21:37:45.021+02:00Hej fick en liknande tårta på ett kalas nyligt som...Hej fick en liknande tårta på ett kalas nyligt som blev galet god, har letat receptet och tror att det kan vara denna. Nu till några frågor: Är rice crisp det samma som rispuffar? en flingsort? Blir dom liksom lite knastriga när marängbottnen har gräddats? Kan man frysa in bottnarna? <br />Om du lägger ihop tårtan dagen innan servering blir den inte hemskt mjuk då?<br />Tack på förhand!<br />Mvh. LottaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-14802254035244630762012-06-25T19:33:21.164+02:002012-06-25T19:33:21.164+02:00Jag håller med dig, aldrig fått en bit över hur mk...Jag håller med dig, aldrig fått en bit över hur mkt jag än gör =) Är det så att hela inte går åt så ber gästerna om att få med sig en bit hem, men har jag riktigt tur så får jag en liiiten liten bit över till nästa dag :)Bakakutenhttps://www.blogger.com/profile/08083610157083272922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-13003666658692192242012-06-25T00:18:15.791+02:002012-06-25T00:18:15.791+02:00Det är min (och familjens) favorittårta. Jag bruka...Det är min (och familjens) favorittårta. Jag brukar dock när jag gör vaniljkrämen ha i rumsvarmt smör sist när krämen kokat upp och tjocknat. Då skär den sig aldrig. Ett tips bara...=) Även jättebra om man är många att göra dubbel sats och göra den på två hela plåtar. Då räcker den till många. Sen har jag krämen i mellan och grädde och frukt uppepå..blir aldrig minsta smula över när man gör den här tårtan...=)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00831430584590681764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-54773846352962488692012-06-19T19:59:19.701+02:002012-06-19T19:59:19.701+02:00Tack! Den är fantastiskt god,en av mina absoluta f...Tack! Den är fantastiskt god,en av mina absoluta favoriter :)Bakakutenhttps://www.blogger.com/profile/08083610157083272922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036675885424783231.post-85670503785214508382012-06-14T05:05:05.654+02:002012-06-14T05:05:05.654+02:00Vilken fin och god tårta! Gillar att du använt ric...Vilken fin och god tårta! Gillar att du använt rice crisp i botten! KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com